Європа і Китай обговорили екодизайн і фторосодержащіе парникові гази.

Европа и Китай обсудили экодизайн и фторосодержащие парниковые газы.

Європейське партнерство з енергетики та навколишнього середовища (ЕРЕЕ) спільно з китайською асоціацією в області холодопостачання та кондиціонування повітря (CRAA) провели захід в рамках China Refrigeration в Шанхаї.

Захід було названо «європейське законодавство і його вплив на виробників в Китаї: тенденції та виклики для індустрії».

Генеральний директор EPEE Андреа Войт і Фанні Ван Дер Лоо, член Секретаріату (ЕРЕЕ) виступили на заході на тему нових правил фторованих газів в ЄС та їх впливу на використання холодоагентів в Європі та за її межами. Пані Фогт також торкнулася важливості норм ЄС у сфері екодизайну їх впливу на промисловість у сфері ОВиК.

Серед виступаючих на заходи були також Ханс Юрденсон, який говорив про вплив європейських норм екодизайну на виробництво, про фреонах і правилах стандартизації. Також виступав Гамбі Чан, який висвітлив ринкові тенденції і проблеми, що стоять перед промисловістю ОВиК в Європі. Супутнє захід завершився жвавою дискусією, яку організували CRAA і EPEE.

«Ця подія стала прекрасною можливістю, щоб обговорити нові правила Європейського союзу, що регулюють виробництво фреонів і екодизайн, а також більш розгорнутий питання про важливість співпраці між європейською і китайської юрисдикціями», - сказав Андреа Войт.

 «В останні роки в Європі спостерігається ряд нормативних та ринкових змін щодо нашого сектора - зміни, які, на думку EPEE, надають широкі можливості для компаній в Європі та Китаї.

Саме тому ми надаємо великого значення співпраці на міжнародному рівні з іншими регіональними об'єднаннями, такими як CRAA, щоб переконатися, що вони повністю усвідомлюють правила ЄС, що регулюють як використання фторованих газів, так і екодизайн поряд з тенденціями ринку ».

EPEE цінує співпрацю з CRAA в рамках цієї події і дуже сподівається обговорити з іншими регіонами світу, як можна допомогти один одному на ринку.