Розумний підхід до вимірювань з новою лінійкою приладів Testo Smart Probes

Testo Smart Probes

Компанія Testo, визнаний лідер на ринку портативних і стаціонарних вимірювальних технологій, розширила асортимент цифрових вимірювальних рішень новими приладами testo Smart Probes. Це інноваційне рішення являє собою серію компактних Розумних зондів для смартфона / планшета, керованих через безкоштовне мобільний додаток, що Ви встановлюєте на своєму смартфоні / планшеті. Лінійка testo Smart Probes допоможе у вирішенні будь-яких важливих завдань, що вимагають вимірювання температури, вологості, тиску і швидкості потоку повітря. Спеціальні комплекти для роботи з холодильними системами і системами опалення, вентиляції та кондиціонування повітря зроблять роботу фахівців більш зручною та ефективною, комплекти поставляються в компактному кейсі.

Смартфони роблять нашу щоденну життя простіше майже в будь-якій ситуації. Так чому б не скористатися цими технологіями для вимірів? Цим питанням задалися інженери testo і розробили нові testo Smart Probes. У серію входять 8 компактних вимірювальних приладів, що підключаються до смартфону або планшету через Bluetooth, зручно і інтуїтивно керованих за допомогою програми. Незважаючи на їх компактний розмір, testo Smart Probes забезпечені передовими, професійними сенсорами і підходять для вимірювання температури, вологості, тиску і швидкості потоку повітря.

Управляйте всіма вимірами через один додаток

Центральний керуючий елемент при роботі зі смарт-зондами testo через Bluetooth - смартфон або планшет з багатофункціональним додатком testo Smart Probes. Додаток може бути встановлено на пристрої як на базі iOS, так і Android, і має широкий функціонал. Виміряні значення можуть бути відображені в цифровому вигляді, у вигляді таблиці, а також додаток дозволяє виводити на екран графік, побудований на підставі довгострокових вимірювань. Спеціальні режими вимірювання включають тестування на падіння тиску в системах опалення, завдання параметрів геометрії і розмірів вентиляційної решітки / поперечного перерізу воздуховода для вимірювання об'ємної витрати повітря, розрахунок різних параметрів, наприклад, перегріву і переохолодження в холодильних системах, і зроблять Вашу роботу з testo Smart Probes ефективніше. За результатами виконаної роботи користувач може створити звіт у форматі PDF або експортувати дані в формат Excel. Додаток інтуїтивно зрозуміло і просто у використанні і може одночасно відображати значення від 6 підключених приладів.

Зручний легкий кейс замість важкого ящика для інструментів

Testo Smart Кейс також компактний, як і самі вимірювальні прилади лінійки. Завдяки цьому Testo Smart Probes зручно зберігати і легко транспортувати. Конструкція кейса забезпечує надійний захист, навіть у разі падіння кейса на жорсткий підлогу.

Комплекти для роботи з холодильними системами, системами опалення, вентиляції та кондиціонування за спеціальною ціною

Для інженерів холодильних систем і систем вентиляції та опалення Testo пропонує спеціальні комплекти для кожної сфери застосування за вигідною ціною. Кожен комплект включає в себе Testo Smart Кейс з набором відповідних приладів.

Нові Testo Smart Probes - це ідеальні прилади для фахівців, із задоволенням використовують сучасні технології, як у житті, так і в роботі. Дану серію, безсумнівно, оцінять і професіонали і початківці, адже всі необхідні прилади завжди будуть під рукою.